F.A.Q.’S

DAG VAN DE POPQUIZ 2020 (ONLINE)

IK KRIJG GEEN MAIL!!
Je weet 100% zeker dat je alles goed hebt gedaan, je hebt je spamfilter gecheckt en je hebt geen mail naar de volgende ronde ontvangen? Dan mail je naar info@popquizmarathon.nl In het onderwerp zet je je teamnaam en in de mail zet je het mailadres dat je hebt gevonden (en mocht er in die ronde naar worden gevraagd: de antwoorden). Wij checken het en als je het juiste mailadres had gevonden, sturen we je de informatie voor de volgende ronde. Dit gebeurt handmatig, dus je moet hiervoor wel even geduld hebben!


DAG VAN DE POPQUIZ 2021 (hopelijk!)

Wat moet ik me bij die quiz voorstellen?


De avondvullende quiz bestaat uit 5 rondes. Je stelt een eigen team samen en daarmee vul je bij elke ronde een antwoordformulier in. Iedereen krijgt dus dezelfde vragen en er is geen gedoe met op het podium komen of zo. Het is geen examen, alle vragen worden gesteld aan de hand van muziekfragmenten en meezingen mag altijd. De quiz bestaat uit muziek van de jaren 60 tot dingen die net uit zijn en is voor iedereen met een heel klein beetje muziekkennis goed te doen. Wil je een voorbeeld van een ronde zien, klik hier.  

Hoeveel kost het om mee te doen?
Elke locatie bepaalt zelf hoeveel een teamkaart kost, dus kijk even op de website van de plaats waar je mee wilt spelen.

Hoeveel mensen mogen er in een team zitten?
Elke locatie bepaalt zelf uit hoeveel leden een team mag bestaan, dus kijk even op de website van de plaats waar je mee wilt spelen.

Kan ik me vast bij jullie inschrijven voor een quiz?
Nee, ook de inschrijvingen worden door de locaties zelf geregeld, dus kijk even op de website van de plaats waar je mee wilt spelen.

Komt er ook een landelijke scorelijst?
We proberen alle einduitslagen zo snel mogelijk online te zetten, maar we zijn afhankelijk van alle locaties of en hoe snel zij ons hun uitslagen doorsturen. Krijgen we echt alle scores binnen, dan zullen we een totaaloverzicht maken, maar dit kunnen we dus helaas niet beloven!

Ik vind het niet eerlijk dat…
Vind je het niet eerlijk dat je op sommige plekken met meer mensen in een team mag? Of dat er bij de ene locatie strenger wordt nagekeken dan bij een andere? Of iets anders? Tja, het leven is sowieso niet eerlijk en kom op… je speelt mee voor de lol, niet omdat er een algemeen eindklassement is waarmee je een miljoen kunt winnen. Niet bij ons komen zeuren dus. Heb je wel echt een goeie reden om bij ons te klagen, dan mag dat hier. Maar liever hebben we dat je die adressen gebruikt om ons iets leuks te vertellen natuurlijk!