DAG VAN DE POPQUIZ: MEI-EDITIE

Omdat de Dag van de Popquiz op 27 december nog zó ver weg is, organiseren we dit jaar ook een mei-editie! Op 29 mei (de avond voor Hemelvaart) kun je meespelen aan een avondvullende popquiz, geïnspireerd op de rondes van de Popquiz Marathon, die op dezelfde avond in vijf steden in het land wordt georganiseerd. Nu kun je ook buiten die steden een graantje meepikken van dit popquizevent. Op diverse locaties in het land kun je aan deze gezellige quiz! Hou deze website in de gaten voor updates van de locaties waar je allemaal kunt meespelen!

Er zijn weer biertjes in overvloed, net te weinig zitplekken en de gezelligste fragmentjes van toen en nu, waar hard op meegezongen mag worden.. Stel een zo gevarieerd mogelijk team samen, haal je teamticket en COME OUT AND PLAY!

Nog wat praktische tips: zorg dat je tenminste één teamlid hebt dat het afgelopen jaar naar de radio heeft geluisterd en je bent verzekerd van een plek in het linkerrijtje. Waarmee niet gezegd is dat er voor mensen die in de jaren ’60 zijn blijven hangen geen eer te behalen valt, dus neem gerust je oude buurman mee!

De locaties waar je op 29 mei mee kunt spelen zijn:

Baarn: Café de Verfrissing
Cappelle a/d IJssel: CAPSLOC
Den Haag: De Zwarte Ruiter
Epe: Cornelis
Goes: Podium 't Beest (uitverkocht)
Heerlen: Café Bluff
Lage Zwaluwe: Polderpub
Roermond: Café FF (uitverkocht)
Ulft: DRU Cultuurfabriek
Veelerveen: Ons Noabershoes

Informeer bij de locatie waar je mee wil spelen, hoe je je op kunt geven.